Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 11 ore 28 min in urma

Bărbatul care a omorât şapte oameni la Spitalul Săpoca poate scăpa de pedeapsă: Nu avea discernământ

Miercuri, 08/04/2020 - 15:10
Bărbatul care a omorât şapte oameni cu un stativ, în timp ce era internat la Spitalul Săpoca, din judeţul Buzău, poate scăpa de pedeapsă. Expertiza neuropsihiatrică arată că acesta nu avea discernământ în momentul atacului, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Ţara în care cei care părăsesc izolarea sunt judecaţi pentru crimă. Ministrul de interne: "Acţionează iresponsabil şi riscă să transmită boala"

Miercuri, 08/04/2020 - 14:57
Autorităţile tunisiene au decis că cei care nu respectă carantina să fie acuzaţi de crimă. Este vorba despre cazurile în care pacienţi simptomatici, dar nediagnosticaţi, aleg să părăsească locuinţa, riscând astfel să îi îmbolnăvească şi pe alţii.

GALERIE FOTO: Mizerie de nedescris lăsată la Sala Sporturilor din Cluj de românii întorşi din zonele roşii ale Europei

Miercuri, 08/04/2020 - 13:52
Românii ajunşi pe Aeroportul Cluj din zonele roşii au fost duşi la Sala Sporturilor „Horia Demian”, înainte să fie trimişi cu transporturi speciale în localităţile de domiciliu, informează stiridecluj.ro.

Ţările care fac acest vaccin au o rată a mortalităţii de COVID-19 şi de 6 ori mai mică. România se află printre ele

Miercuri, 08/04/2020 - 13:46
Ţările în care populaţia este vaccinată împotriva tuberculozei înregistrează o rată a mortalităţii din cauza COVID-19 chiar şi de 6 ori mai mică, scrie Daily Mail, citându-i pe cercetătorii universităţii John Hopkins.