Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 4 ore 18 min in urma

Ministru din Cabinetul Cîţu s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană cu Covid

5 ore 23 min ago
Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunţat joi că s-a izolat la domiciliu, după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19.

Categoriile de persoane care pot fi vaccinate la domiciliu, fără programare, în etapa a doua

6 ore 29 min ago
Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile sunt vaccinate în etapa a doua, a stabilit, joi, Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Un teatru îşi pregăteşte redeschiderea stagiunii cu o noutate în Consiliul artistic

7 ore 29 min ago
Teatrul Nottara a decis ca din acest an un spectator să facă parte din Consiliul artistic al instituţiei. Acesta va fi selectat în următoarea perioadă din rândul iubitorilor de teatru.

Poluarea atmosferei, chiar sub ochii ministrului Mediului. Localnicii au dat foc la deşeuri, iar pe drum trecea coloana oficială

7 ore 41 min ago
Mai mulţi săteni din comuna Poiana Mare din judeţul Dolj au dat foc la deşeuri pe un câmp chiar în timp ce în zonă se afla Tánczos Barna. Ministrul Mediului a dispus de urgenţă un control al Gărzii Naţionale de Mediu, iar prefectul judeţului Dolj a chemat poliţiştii.

Cîţu promite semnarea unui contract important pentru Autostrada A1: descărcarea spre Timişoara

21 ore 29 min ago
Premierul Florin Cîţu s-a întâlnit, miercuri seara, cu preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, căruia i-a promis că săptămâna viitoare se va semna contractul de proiectare pentru noua descărcare din Autostrada A1 spre Timişoara, în dreptul localităţii Sânandrei.

Accident grav în Vrancea: 5 maşini implicate

Miercuri, 20/01/2021 - 19:49
O femeie a murit şi două persoane au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc miercuri seara, pe DN2 E85, ia ieşirea din Adjud, spre Bacău, în judeţul Vrancea.