Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 6 ore 14 min in urma

VIDEO - Reacţia lui Gigi Becali, după ce nepotul său a fost audiat marţi la DNA, într-un dosar de spălare de bani: „Mi-e frică foarte tare, tremur de frică”

6 ore 48 min ago
George Becali a ajuns, marţi, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost audiat şi nepotul său, Vasile Geambazi. Acesta le-a spus, ironic, jurnaliştilor că „tremură de frică”.

Patronul firmei de deratizare din Timişoara a cumpărat produsele folosite de pe piaţa neagră. Ce a povestit avocatul său

6 ore 56 min ago
Patronul firmei de deratizare din Timişoara a cumpărat substanţele folosite de la „o cunoştinţă”, fără documente. El ştia că substanţele sunt mai puternice decât de obicei, dar a primit asigurări că apartamentele în care a făcut dezinsecţia nu erau locuite, spune avocatul său.

În trimestrul III numărul locurilor de muncă vacante a scăzut cu 8.700

7 ore 9 min ago
Comparativ cu acelaşi trimestru al anului 2018, rata locurilor de muncă vacante a scăzut cu 0,19 puncte procentuale, iar numărul locurilor de muncă vacante a scăzut cu 8,7 mii, informează INS.

VIDEO - Nepotul lui Gigi Becali, audiat marţi dimineaţă la DNA. Vasile Geambazi: Dacă statul român are bani negri, înseamnă că am spălat banii negri

7 ore 21 min ago
Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru audieri. Procurorii nu au oferit, până la data transmiteri ştirii, detalii despre calitatea sau dosarul în care a fost citat acesta.

Starea copilului din Vaslui peste care au căzut haine în flăcări. Anunţul făcut de medici

7 ore 22 min ago
Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală au declarat, marţi, că starea copilului din Vaslui, peste care au căzut haine în flăcări, este critică şi şansele de supravieţuire sunt mici.

România are a doua creştere de înmatriculări auto din UE, în primele zece luni

7 ore 24 min ago
România se situează pe poziţia 14 în UE, cu un volum de 134.698 autoturisme noi înmatriculate, înregistrând a două cea mai mare creştere a înmatriculărilor de autoturisme noi din UE, de 18,9% comparativ cu primele zece luni din 2018, informează ACAROM.

Procurorii au stabilit ce substanţă a fost folosită în cazul deratizării de la Timişoara: efecte letale în caz de inhalare

7 ore 45 min ago
Procurorii care fac cercetări după ce doi copii şi mama unui dintre ei au murit în urma unei deratizări făcute în bloc la Timişoara au informaţii că în acest caz s-a folosit o substanţă ce conţine fosfură de aluminiu, cu efecte letale în caz de inhalare.

Urs lovit de o maşină, pe DN 11, în Covasna. Animalul a fost tranchilizat şi dus la Rezervaţia Zărneşti

7 ore 59 min ago
Un urs rănit după ce a fost lovit de o maşină, pe DN 11, în judeţul Covasna, a fost tranchilizat şi dus la Rezervaţia Zărneşti.

Firea îi atrage atenţia lui Orban: „Cine ar trebui să se ascundă în munţi? Luna de miere guvernamentală trece”

8 ore 52 min ago
Primarul general Gabriela Firea îi atrage atenţia premierului Ludovic Orban că „luna de miere guvernamentală trece” şi ar fi bine să fie mai atent la modul de exprimare. Reacţia, după ce Orban a spus că social-democraţii ar trebui „să se ascundă în munţi”.

Maşină răsturnată în Bacău: Şase persoane au fost duse la spital

9 ore 26 min ago
Şase persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, după ce s-au răsturnat cu maşina pe un drum din comuna Odobeşti, judeţul Bacău.