Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 2 ore 11 min in urma

Vaccinare în România. Puţin peste 26.000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

3 ore 28 min ago
Peste 26.00 de persoane au fost vaccinate şi în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

CFR Călători se modernizează. Compania a anunţat că lansează o aplicaţie mobilă pentru achiziţia de bilete de tren

3 ore 57 min ago
CFR Călători anunţă că joi va fi lansată aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”.

Kaufland retrage de la vânzare un produs. Cei care au achiziţionat produsul vor primi în magazine contravaloarea acestuia

5 ore 53 min ago
Kaufland a anunţat miercuri că retrage de la vânzare un leagăn pentru copii, comercializat în perioada 6 martie 2017-26 august 2020. Cei care au achiziţionat produsul vor primi în magazine contravaloarea acestuia.

Metrorex cere suspendarea majorărilor salariale din pandemie. Sindicatul nu e de acord

6 ore 28 sec ago
Conducerea Metrorex a solicitat Tribunalului Bucureşti suspendarea de urgenţă a contractului colectiv de muncă şi a majorărilor de 18% din grila de salarizare, iar cei de la Unitatea-Sindicatul Liber Metrou (USLIM) spun că acestea erau drepturi legale.

Există „patru Românii". Diferenţe uriaşe între venituri în judeţele ţării. Cum arată clasamentul

6 ore 4 min ago
România a înregistrat cea mai rapidă creştere economică din Europa, dar acesta nu se simte în mod egal la nivel ţării, se arată în studiul România inegală - disparităţile socio-economice regionale în România publicaat de Fundaţia Friedrich Ebert România.

Ministerul Sănătăţii: 30 de persoane au fost evacuate în urma incediului de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi

Marti, 22/06/2021 - 19:24
Ministerul Sănătăţii precizează, după incendiul de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, că au fost evacuate în total 30 de persoane.