Mediafax

Syndicate content
Mediafax -
Mediafax
Actualizat: 3 ore 24 min in urma

100 de kilograme de pietre semipreţioase, descoperite la graniţă. O femeie este cercetată pentru complicitate la contrabandă | FOTO

4 ore 3 min ago
Poliţiştii de frontieră au descoperit, în localitatea Brodina, judeţul Suceava, patru colete cu aproximativ 100 de kilograme de pietre de chihlimbar, care urmau să fie transportate în Ucraina. O femeie din Suceava este cercetată pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

ANM: Cod PORTOCALIU de furtună într-un judeţ din România

4 ore 19 min ago
Meteorologii au emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de furtună în mai multe localităţi din judeţul Alba, valabilă până la ora 13.50.

Cum a „căzut” zidul Parlamentului. Sute de oameni, spectatori la concertul trupei Bon Jovi, din curtea clădirii

4 ore 21 min ago
Sute de oameni ar fi urmărit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminică seară, în Piaţa Constituţiei, potrivit unor imagini difuzate pe reţelele de socializare online.

Fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, condamnat la 3 ani şi 9 luni închisoare într-un dosar ce vizează Poşta Română

4 ore 32 min ago
Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost condamnat, luni, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare într-un dosar ce vizează Poşta Română. Decizia nu este definitivă.

Componente ale unor aşezări din trei epoci diferite, descoperite pe traseul viitoarei centuri a oraşului Timişoara | FOTO

4 ore 37 min ago
Arheologii de la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia au descoperit pe traseul viitoarei variante ocolitoare a oraşului Timişoara locuinţe şi componente ale unor aşezări din trei epoci diferite: a bronzului, romană şi perioada medievală timpurie.

Explozie urmată de un incendiu puternic care a distrus o GRĂDINIŢĂ din Brăilă

5 ore 3 min ago
Grădiniţa din satul Movila Miresii, judeţul Brăila, a fost distrusă, după o explozie urmată de un incendiu, în urma cărora o parte din acoperiş s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ANALIZĂ: Marca „Arsenie Boca” nu a fost şi nu poate fi înregistrată vreodată

5 ore 35 min ago
Mihai Betelie, general manager, agenţia de proprietate industrială ROMPATENT DESIGN, realizează, pentru Monitorul Justiţiei, o analiză privind mărcile ce-l au drept numitor comun pe Arsenie Boca. „Mărcile europene frauduloase „Boca Părintele” şi „Arsenie” pot fi anulate doar de Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg”, spune Mihai Betelie.

Frontiera Giurgiu-Ruse, aglomerată. Anunţul CNAIR

5 ore 50 min ago
Luni la prânz, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrau coloane mari de autoturisme pe sensul de ieşire din România înspre Bulgaria, informează CNAIR.

Nu au ajuns pe Lună, dar au „aselenizat” în Galaţi. Parodia virală făcută de un bărbat cu ocazia aniversării misiunii spaţiale Apollo 11 | VIDEO

5 ore 55 min ago
Aniversarea a 50 de ani de la misiunea spaţială Apollo 11 l-a determinat pe un român cu vise măreţe să creeze o parodie. Un bărbat din Galaţi a publicat pe Facebook un filmuleţ prin care face haz de necaz de situaţia dezastruoasă a drumurilor din oraş, pline de gropi similare cu faimoasele cratere de pe Lună.

Noi date despre starea de sănătate a dinamovistului Eugen Neagoe, internat la Spitalul Floreasca, după stopul cardio-respirator suferit pe stadion

6 ore 11 min ago
Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, este în continuare internat în Secţia de Cardiologie a Spitalului Floreasca din Capitală starea lui fiind stabilă, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Bogdan Opriţa.